April 20, 2023

Koučinga dotās pārmaiņas

“Mūsdienu drudžainajā un sarežģītajā pasaulē koučings piedāvā telpu pārdomām, atklājumiem un skaidrībai.”
Niks Boltons

Kouča profesijā Tu vari papildināt un papildināt savas zināšanas. Tu nekad nevarēsi zināt visu, kas paver bezgalīgus plašumus ceļojumam… tas ir tik aizraujoši.

Transformācijas koučinga telpā koučam ir daudz lielāka iespēja izpētīt klienta skatījumu uz pasauli un radīt pilnīgāku izpratni, izpētot emocionālos modeļus un uzvedības… tas notiek iedziļinoties klienta uzskatos, vērtībās, cerībās, pieņēmumos un daudzās citās niansēs. Trenējot prasmes un apgūstot jaunas metodes, es esmu atradusi savu atslēdziņu

Ir iespēja nesamierināties ar esošo situāciju. Uzdrīksties dzīvot pilnvērtīgu dzīvi!

Ja ir zaudēta ticība saviem spēkiem un nav nospraustas skaidras robežas…Jo jāpaspēj taču ir viss! Mums, dārgajām sievietēm, ļoti bieži ir grūti parūpēties par sevi. Katru dienu mēs “raujamies” uz visām pusēm un daram visu nepieciešamo, lai parūpētos par visiem citiem…

Bet kurā brīdī mēs veltam to laiku sev, lai darītu to, ko patiesībā vēlamies? Realitāte ir tāda - ka mēs visdrīzāk esam pārgurušas, lai veltītu laiku arī sev un tā haosa sajūta nepamet. Nav sapratnes ar ko tad sākt, kam ķerties klāt, jo reizēm šķiet, ka viss jūk un brūk.

TRANSFORMĀCIJAS KOUČINGS DOD IESPĒJU APGŪT PRASMES ZELTA VĒRTĪBĀ, JO TAS IETAUPA LAIKU, KAS IR VISVĒRTĪGĀKAIS DZĪVES RESURSS.

Iepazīstot sevi un trenējot apzinātību paveras durvis uz jaunām perspektīva un horizontiem. Apgūstot apzinātas un elastīgasdomāšanas prasmes cilvēks sev uzdāvina dārgāko, kas paaugstina dzīves kvalitāti, kā arī izvēršot savu pasaules un realitātes uztveres karti mēs ielaižam iespējas un brīnumus savā dzīvē, jo domu kvalitāte ir tas, kas maina dzīvi.

ATBRĪVOŠANĀŠ NO IEROBEŽOJOŠAJIEM UZSKATIEM - to apzināšanās un pārstrāde, ļauj mainīt skatījumu un esošo situāciju. Beidzot ielaižot dzīvē pārmaiņas! Zinātnieki sen jau ir pierādījuši prāta netveramos dziļumus, kur ar PĀRMAIŅU koučinga palīdzību var izveidot efektīvu savas apziņas un zemapziņas sadarbību, kas ļauj veidot savu dzīvi balstoties uz savām vērtībām un patiesajām vajadzībām… vārdu sakot: tādu, kādu TU gribi!

Un tad, pašas būdamas emocionāli uzlādētas, mēs kvalitatīvi dotam enerģiju arī citiem!

ES stāstīšu stāstu savā mērcītē…

Bezmaksas konsultācija

Noskaidro kā Tu vari sasniegt visu, ko vēlies!

Uzzini vairāk par koučingu un to, kā tas varētu palīdzēt mainīt Tavu dzīvi - piesakies bezmaksas 20 minūšu konsultācijai.

vēlos uzzināt
Seko
instagram
@zaneesenvalde